Rörmokare i Bromma

Välkommen till Rör Som Rör I Stockholm AB!

Har du värme, vatten eller avlopp som krånglar? Med bas i Norsborg erbjuder vi heltäckande VVS-tjänster i alla Stockholms hörn. Vi hjälper dig med installation och reparation av avlopp, radiatorer, rörmontage, varmvattenberedare, kylsystem och mycket mer. Våra utbildade rörmokare utför jobbet snabbt, effektivt och med ett noggrant handlag – alltid med dig som kund i centrum.

 

Vi hjälper dig när din VVS-skada vänder upp och ner på vardagen

Läckage, dålig lukt och översvämningar kan inte vänta. Har du en fastighet i behov av stambyte eller en diskmaskin som behöver installeras? Då är Rör som Rör i Stockholm rätt val för dig. Vår filosofi är att tillhandahålla snabba, flexibla och prisvärda VVS-lösningar som andas fackmannamässig kvalitet. Hos oss får du lyhörda rörmokare med gedigna hantverkskunskaper som arbetar för att du ska få ett snyggt, prydligt och inte minst hållbart resultat i många år framöver. Vi åtar oss uppdrag av allt från privatkunder, till bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag, kommuner och företag. Att få VVS-problem är aldrig roligt, men oroa dig inte – vi är snabbt på plats och har ett tränat öga för vad just din bostad behöver. Så att du blir 100 % nöjd och kan sova gott om natten.

Genom att använda detta formulär accepterar du att Rör Som Rör I Stockholm AB lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Rörmokare i Bromma

Vänd dig till oss för rörmokeri med både hjärna och hjärta

Vi på Rör som Rör i Stockholm vill ligga i framkant och arbeta för att vår service ska genomsyras av ansvar, engagemang och prisvärda resultat. Problemlösning är vardag för oss, och vår ambition är att leverera lite mer än det du har förväntat dig som kund. Behöver du underhåll av dina rör, dra vatten i badrummet, felsökning eller råd om hur du bäst tar hand om ditt VVS-system så kontakta oss – vi gör alltid vårt yttersta för att du som kund ska bli nöjd!  Vi finns även på Facebook, titta gärna in och följ oss

 

Vi har varit med om både vanliga och ovanliga VVS-problem. Från första besiktning till sista skruv
kan du lita på att vi alltid finns tillgängliga för frågor och synpunkter. Och vår breda kundkrets
som stadigt växer ser vi som ett kvitto på vårt hårda arbete.

 

Våra tjänster

Rörmontage - Rör Som Rör I Stockholm AB

Rörmontage

Reparation - Rör Som Rör I Stockholm AB

Reparation

Installation - Rör Som Rör I Stockholm AB

Installation

Värmepannor - Rör Som Rör I Stockholm AB

Värmepannor

Kontakta oss idag så hjälper vi dig!

Kontakta oss

Vi kan värmepannor, och hjälper dig byta ut din gamla värmepanna

En gammal och sliten värmepanna kan vara en riktig energitjuv. Utvecklingen går starkt framåt när det gäller värmesystem, och att byta ut din gamla panna mot en ny kan hjälpa dig att spara rejält med pengar i längden. Har du en äldre oljepanna? Byter du istället till en flispanna, en pelletspanna eller en värmepump får du ett värmesystem som är mindre känsligt för prisförändringar i bränslet. Du får en mer miljövänlig lösning som drar ner på hushållets uppvärmningskostnader, och som fungerar stabilt under alla årstider. Teamet på Rör som Rör i Stockholm utför både installation och underhåll av pumpar och pannor av olika slag. Hör av dig till oss för mer information om vad vi kan göra för uppvärmningen av ditt hushåll!

 

Tack vare en öppen dialog med kunden, tidseffektivt arbete och knivskarp VVS-kompetens
ser vi till att våra kunder blir nöjda med resultatet.

Varmt välkommen att kontakta oss du också!